Valaistusblogi

M Roomissa ei enää käännellä tuoleja – hyvä työvalo muutti arjen

M Room on paikka miehille, miesten klubi. "Tällä hetkellä Suomessa on 57 liikettä. Lisäksi liikkeitä on Saksassa, Ruotsissa ja Espanjassa sekä USA:ssa", kertoo tekninen johtaja Hannu Pajari.

Oulussa yhdistettiin kaksi M Roomia, jonka myötä uuden liikkeen palvelutaso parani ja samalla konsepti kehittyi. Oulun uudessa liikeessä tehtiin vanhan valaistuksen analysointi. M Roomin uudet tilat ovat matalat, joten LED-paneeli oli oiva ratkaisu.

M Roomin tiloissa on käytetty Winledin 60x60 Eden-valopaneelia, joka toimii tyylikkäänä sisustuselementtinä ja toimivana tasaisen työvalon lähteenä. Valopaneeleita on sijoitettuna hiustenleikkauspisteiden päälle.

Liikkeen tiloissa on käytetty myös uudenlaista valaisuratkaisua pesupisteiden luona. Eden-valopaneelia ei ole kiinnitetty kattoon, vaan se on asetettu roikkumaan LED-puoli kattoon kohdistettuna, joka luo tunnelmallisen valaistuksen.

Jonna Jokilahti, M Room Oulun parturi, kertoo uuden liikeen valaistuksen olevan huomattavasti valoisampi verrattuna aikaisempaan.

Nykyään partureiden ei tarvitse nähdä vaivaa penkkien suuntaamiseen kohti tarvittavaa valoa, koska valaistusratkaisun myötä tasainen valo löytyy joka paikasta.

M roomin palveluihin kuuluvat hiustenleikkaukset ja -värjäykset, parranajot sekä parranmuotoilut. Myytävänä on myös miehille suunnattuja M GROOM -tuotteita.

Author image
Rovaniemi WWW-sivu
Lapissa asuva sisällöntuottaja. Kylmästä kärsimisen lisäksi harrastelen valokuvausta ja videokuvausta. Seurailen myös futista ja eSportsia.