Valaistusblogi

Kaipaatko ideoita sisustukseen, valaistukseen tai remonttiin?

Tai kenties sinulla on suunnitelmissa uuden kodin rakentaminen? Olet tullut oikeaan paikkaan!
Valaistusblogi nimittäin syntyi halusta luoda kiinnostava, ajankohtainen ja inspiroiva blogi kaikkien näiden aiheiden ympärille.

Me olemme joukko kirjoittajia, joita sisustuksen trendit, tyylikäs valaistus, remppaprojektit ja rakentaminen kiinnostavat. Työskentelemme suomalaiselle Winled Oy:lle, jonka erikoisalaa ovat valaistussuunnitelmat ja led-valaisimet. Tämän ansiosta valaistuksen uusin asiantuntijatieto on aina käytettävissämme.

3 syytä lukea Valaistusblogia:

1. Rintamamiestalon remppa ja muut kuumat aiheet

Pääset tulevaisuudessa tutustumaan inspiroiviin koteihin ja muihin kohteisiin eri puolilta Suomea. Haluamme tarjota mielenkiintoisimmat tarinat, joista on eniten hyötyä lukijoille.

Tulemme muun muassa kirjoittamaan juttusarjaa rintamamiestalon remontoinnista, joka on monia suomalaisia remppaajia koskettava aihe. Kaiken kaikkiaan haluamme tarjota vinkkejä ja tietoa erilaisten rakennusprojektin kanssa painiville lukijoille.

2. Valloittavilla sisustusideoilla uutta ilmettä kotiin

Hyppäämällä Valaistusblogin kelkkaan tulet myös saamaan uusia ideoita, näkemään upeita kuvia ja kuulemaan erilaisista sisustusprojekteista, oli sisustuskohteesi sitten omakotitalo, kerrostaloasunto, työtila tai toimisto.

3. Hyvinvoinnin, kauneuden ja energian lähteillä

Erityisen innostuneiksi meidät Valaistusblogin kirjoittajat saa tietenkin valaistus, sillä sen suunnittelu on yhä usein unohdettu osa rakentamista ja remppaamista.

Kuten me Pohjolan asukkaat kuitenkin hyvin tiedämme, on valon määrä ja laatu isossa roolissa elämisen, terveyden ja viihtymisen kannalta. Valaistuksella on valtava vaikutus myös siihen, miltä rakennus näyttää ulkoa ja pääseekö sisustus oikeuksiinsa.

Voit seurata meitä Facebookissa ja muualla somessa. Lämpimästi tervetuloa Suomen valoisimman blogin matkassa kohti uusia ideoita ja oivalluksia!

Valaistus on olennainen osa sisustusta ja asumismukavuutta.
Lisää kuvia tästä valoisasta puutalokodista löydät täältä.

Author image
Moi! Lempivärini sisustuksessa on turkoosi. Kokemusta on kertynyt copywriterin, käsikirjoittajan ja toimittajan töistä. Vapaa-ajalla bloggaan, pyöräilen ja piirtelen.