Valaistusblogi

Seitsemän unelmien kylpyhuonetta

Onko unelmiesi kylpyhuone viehättävän vaalea vai tumma ja tyylikäs? Tällä viikolla Valaistusblogissa tutustutaan seitsemään eri tavoilla valaistuun kylpyhuoneeseen, jotka leikittelevät mustalla, valkoisella ja harmaalla.

Valitse suosikkisi ja poimi inspiraatiota oman kylpyhuoneen remppaan tai rakentamiseen:

Tummassa kylpyhuoneessa on tuoli, jossa voi istua vaikkapa meikatessa.
Mustaan ja harmaaseen seinäpintaan yhdistetty näyttävä valaistus luo ripauksen vanhan ajan teatterin henkeä keskelle modernia tilaa. Tässä kylpyhuoneessa voisi kuvitella itsensä vaikka 50-luvun diivaksi tai primadonnaksi.Roomalaisen kylpylän tuntua luo vaalean harmaa, marmorimainen kaakeli.
Kylpyhuoneessakin voi leikitellä erilaisilla valaistusratkaisuilla. Valon määrä ja värilämpötila tekevät tunnelman.Poreamme ei ihan jokaiseen kylppäriin mahdu, mutta tilan salliessa se tuo luksusta arkeen.
Vaalean harmaa, klassisen marmorimainen kaakeli on ajaton ratkaisu, joka luo kotiin ylellistä spa-tunnelmaa.Hydra-valaisimet luovat valoa kauniisti sekä ylös että alas ja korostavat tilan yksityiskohtia.
Puisessa perinnetalossa graafinen ja rohkea kaakelivalinta luo mielenkiintoisen kontrastin valkoisen seinäpaneelin kanssa. Ylösalas-valaisimet korostavat seinäpanelointeja.Kylpyammeet ovat tehneet paluun.
Historiasta inspiraatiota ammentavaan romanttiseen kaakeliin on yhdistetty moderni kuutiolasiseinä. Uuden ja vanhan yhdistäminen on vahva trendi kaikessa sisustuksessa.Epäsuora valo tuo seinäpinnan oikeuksiinsa.
Pelin taakse asennettu epäsuora valo on muodikas ratkaisu, joka tuo hillityn seinäpinnan kauniisti esiin.Puupanelointi sopii hyvin mustan, harmaan ja valkoisen kaakelin kanssa.
Harmaa kaakelilattia ja puupaneeli sopivat mustavalkoiseen ilmeeseen. Kokonaisuudesta tulee selkeä ja tasapainoinen. Kookas Eden-valopaneeli tuo tilaan kattoikkunamaisen tasaisen ja häikäisemättömän valon, joka varmistaa, etteivät tummat pinnat tee kokonaisuudesta pimeää.Tehosteseinät ovat nyt muotia myös kylpyhuoneissa.
Kiiltävä musta kaakeli toimii tyylikkäänä ja selkeänä tehosteena pienemmässäkin kylpyhuoneessa.


Kylpyhuoneissa musta, harmaa ja valkoinen ovat varmoja ja ajattomia valintoja. Kuitenkin myös kirkkaammat värit, kuten punainen, sininen ja turkoosi ovat vahvasti nousemassa muodin aallonharjalle. Juttua trendiväreistä luvassa myöhemmin!

Ensi viikolla rempataan rintamiestaloa##

Valaistusblogissa alkaa pian mielenkiintoinen juttusarja, joka seuraa Nooran ja tämän perheen rintamamiestalon remonttia.

Author image
Moi! Lempivärini sisustuksessa on turkoosi. Kokemusta on kertynyt copywriterin, käsikirjoittajan ja toimittajan töistä. Vapaa-ajalla bloggaan, pyöräilen ja piirtelen.